MooglyCAL 2015 square 4

Scroll for english

Nummer 4 äntligen klar!

En rätt otydlig beskrivning gjorde den knepig att få ihop. Kanten var väldigt speciell men älskar resultatet! Gjorde ett varv fastmaskor innan kanten för att det blev snyggare. Fick dock lov att göra trippelstolpar istället för dubbelstolpar och 4  upprepningar i varje hörn istället för 3. Viktigt att lägga garnet bakom arbetet när man gör stolparna runt kanten för att det ska bli snyggt.

Link to Mooglys post about square. Contains link to pattern.

No 4 finally finished! With the patttern not being very clear it was a hassle to get it done. The edging is really something different but I love it! Made an extra row of sc round the edge before the edging to get a cleaner look. But had to do quadruple stitches instead of treble stitches and also do 4 repeats in corners instead of 3. It is important to keep your yarn behind your work doing the quadruple stitches in the edging to get a neat look.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s