Hoppas att de blir fina ihop!
Hoppas att de blir fina ihop!

Nu har garnet äntligen kommit och jag kan börja med Mooglys CAL, Crochet Along, en virkalång som ska bli en filt av olika rutor så småningom!

Garnet är Drops Nepal och det har jag köpt på Ljungqvists Garn, Odenplan. Det var 25% rabatt före nyår och de var snälla och lät mej få rabatten trots att de inte hade garnet inne utan beställde det efter helgerna.

Mer om virkalången när jag kommit igång!

Finallu my yarn is here and I can start the Moogly CAL Crochet Along. It will be a blanket of different squares.

The yarn is Drops Nepal and I bought it at Ljungqvists Garn, Odenplan. They had a discount before christmas and they wre nice and let me get the discount even if they could not order the yarn until after new year.

More about the CAL when i have started!